sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Kisakausikiusa.

Lokakuukin on jo puolessa välissä. Se on ollut armottoman sateinen mutta juuri nyt paistaa aurinko. Ikävä kyllä en pääse siitä nauttimaan sillä mulla on tolkuttoman pitkä lista asioita hoidettavaksi. Kahden viikon päästä on painonnoston nuorten pohjoismaiden mestaruuskisat ja ne työllistää mua tällä hetkellä yhtä paljon kuin ihan oikeat siviilityöt. Kymmeniä sähköposteja ja puheluita joka päivä. Mielestäni olen hoitanut ihan kaiken mutta mitä jos jotain oleellista on unohtunut? En järkkää enää koskaan mitään tällaista! No, niin mä taisin sanoa puolitoista vuotta sitten SM-kisojenkin yhteydessä. Onneks en vuonna on omalla kontolla "vain" 17-vuotiaiden SM-kisat..

Ja koko ajan hektisen arvokisaurakan taustalla jyllää normaali seuratyö: punttikoulut, harjoitusleirit, valmennukset, harjoitusohjelmat, kisamatkat, tiedottaminen.. Uudet kotisivutkin pitäisi duunata asap. Tekstiilitkin pitäisi saattaa kuntoon. Eilenkin järjestimme kansallisen tason kilpailun mutta sellainen nyt hoituu jo aika iisisti. Korkeintaan kymmenen puhelua, viis sähköpostia ja 20 viestiä.. Tosi siistiä oli kun yksi valmennettavani debytoi eilen puolen vuoden yhteistyön jälkeen ja pärjäsi hienosti.

Smedjevikenin merenlahti, juuri sillä hetkellä kun peilityyni vaihtuu yhden tuulen henkäyksen myötä kovaksi sateeksi
Viime viikonloppuna onneksi pääsin hetkeksi irti puhelimista ja sähköposteista ja kisajärjestelyistä. Vietettiin mökkiviikonloppua Kirkkonummella. Kalastelua, saunomista, pelejä, herkkuja ja mitään-tekemättömyyttä. Juuri sellaista mitä tähän kohtaan kaipasikin.


Meillä oli tietysti myös tiivis yhteys Kolille ja Vaarojen maratonille. Palluroiden liikkumista reitillä tuli seurattua pitkin viikonloppua ja Johanna piti meidät hyvin ajantasalla myös siinä mitä ruudulta ei näkynyt. En tiedä mitä mulle ja kantapääopistolaiselle on tapahtumassa, maanrakoon vaipuneista maratonmatkailijoista onkin tullut hyvän mielen hölköttelijöitä?

Simpasen Juuso hoiti homman ylivoimaisesti kotiin ja youtubesta löytyy hieno lyhytelokuva voittoisasta kisamatkasta: https://www.youtube.com/watch?v=xNvsUMy-1m8

Mun ja suuren PM-kisaviikonlopun välissä ois vielä yksi viikonloppu. Mun pitäis juosta silloin 12 tuntia. Tai edes kävellä. Tai kontata. Tai edes pysyä hengissä puolen vuorokauden ajan ilman että tukehdun huoltopisteellä sipseihin.

Tiedättehän etten ole ottanut ainuttakaan juoksuaskelta pariin viikkoon? Läheltä piti tänäänkin mutta onnekseni emme saaneet kaverin kanssa aikatauluja sopimaan yksiin ja juoksupaasto pitää. Uhka on tosin olemassa että kaverit saa mut vielä ensi viikon aikana patistettua poluille :o


Ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin, tein just kahdessa vuorokaudessa 150 punnerrusta.

3860/5000

6 kommenttia:

  1. Tsemppiä Wihalle. Nauti hyvästä seurasta! Pistä tulemaan linkkiä, jos teidän wihoitteluanne voi seurata reaaliaikaisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wihan sivuille ilmestyy ennen kisaa linkki liveseurantaan: https://wihankilometrit.sporttisaitti.com/

      Poista
    2. http://www.kotikone.fi/pjh/running/wiha/wiha2017online.htm

      Poista
  2. :D Hyvän mielen hölköttelijöitä :D Reps!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on totta! Enkä tiedä yhtään onko se hyvä vai huono asia :D

      Poista
    2. Täytyy alkaa pidentämään matkaa :D

      Poista